Varmeplagg.no

Hvordan Bestille

Om Oss

Det enkleste er å bestille direkte her i nettbutikken.                                    Betaling via VIPPS til 90 19 43 63

Du kan også bestille per post: Varmeplagg.no, Postboks 37 Ullern, 0311 OSLO.

Eller per epost:

post@varmeplagg.no

Eller du kan bestille per telefon:

+47 90 19 43 63

Ta kontakt om du lurer på noe, vi er her for å hjelpe.

9

Vi er ett lite selskap som konsentrerer oss om utvikling og salg av varmeplagg med innebygde varmekilder som tilfører lokale områder på kroppen ekstra varme.

Varmeplagg er et personlig eiet selskap, Varmeplagg.no v/Gerhard Kvarsnes, Postboks 37 Ullern, 0311 OSLO

Vi samarbeider med en rekke organisasjoner.
De mest kjente er Norsk Revmatikerforbund, Foreningen for kroniske smertepasienter, Norges Handikapforbund og Norges Fibromyalgi Forbund.

Disse har valgt Varmeplagg.no som samarbeidspartner når det gjelder utvikling og salg av oppladbare varmeplagg til sine medlemmer. Dette er et samarbeid som gjør at medlemmene, foreningenes ansatte og deres familier kan handle utvalgte produkter til en rabattert pris.
Se hjemmesiden til din organisasjon om vi er samarbeidspartnere. Du kan også ringe oss eller din organisasjon å spørre. Hvis det ikke er noe samarbeid, så kan be di forening ordne det.

Når du som medlem skal kjøpe rabatterte varer, må du benytte deg av den oppgitte rabattkoden for at riktig pris skal beregnes. Hvis ikke vil den alminnelige utsalgsprisen komme opp.

Handlekurv